Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ομίλου Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας - Νεοκαισάρειας"

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ομίλου Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας - Νεοκαισάρειας"

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ»  Ευχαριστεί για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η εταιρεία Π. ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ» να στηρίξει με την δωρεά των 1.000,00€ (χιλίων ευρώ) την  προσπάθεια που καταβάλουμε για την δημιουργία του Εκθετηρίου των ευρημάτων του Μαστόδοντα της Νεοκαισάρειας Πιερίας. 
      Χάρη σε όλους εσάς που συμπαρίστασθε στο έργο μας και την προσπάθειά μας ο στόχος μας θα γίνει πραγματικότητα. Θα επιτύχουμε την δημιουργία του Εκθετηρίου το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει τον πρώτο σταθμό των επιδιώξεων του Ομίλου μας. Να δημιουργηθεί ένας χώρος ο οποίος θα στεγάσει τα πολύτιμα ευρήματα καθώς επίσης και θα τα αναδείξει για να είναι προσβάσιμα στο ευρύτερο  κοινό. Τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της ευρύτερης. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες οι οποίες θα συμβάλλουν στην διεύρυνση των γνώσεων της μαθητικής κοινωνίας του τόπου μας αλλά και στην διαφύλαξη της Φυσικής Ιστορίας και της  Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς.
      Η οικονομική συγκυρία καθώς επίσης και η πληθώρα του πλούτου της Φυσικής Ιστορίας, της Πολιτιστικής Ιστορίας αλλά και της Ιστορίας αυτού του τόπου δυσκολεύει την συγκέντρωση πόρων προκειμένου να διαφυλαχθεί καθώς και να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μόνο από την ίδια την Πολιτεία. Η ατομική καθώς και η  συλλογική προσπάθεια όλων μας στην ίδια κατεύθυνση με την Πολιτεία θα μας δώσει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε  τον βαθμό δυσκολίας και να αλλάξουμε την ταχύτητα της ροής των προσπαθειών αλλά και του τελικού στόχου.
       Η εταιρεία Π. ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.  «ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ» δραστηριοποιείτε στον τομέα των εξειδικευμένων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων «SMART HOME» και  των Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Συνεργάζεται επίσης με την εταιρία IOLABS εταιρεία η οποία εξειδικεύετε  στην δημιουργία λογισμικού και αυτοματισμών  για Βιομηχανίες. 


      ME EKTIMHΣH
TO  Δ.Σ.
OMIΛOΣ ΦIΛΩN THΣ ΦYΣHΣ & TOY ANΘPΩΠOY
MAΣTOΔONTAΣ - NEOKAIΣAPEIA
THΛ. EΠIKOINΩNIAΣ: 6948801975
mastodontas.blogspot.gr
Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
http://olympiobima.gr/eyharistirio-minyma-toy-omiloy-filon-tis-fysis-kai-toy-anthropoy-mastodontas-neokaisareias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας