Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δελτίο τύπου 12-08-2019 Επίσκεψη Δημοσιογράφου Alberto Garcia Palomo


                         Ο  Όμίλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου                    
                                      «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ-ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ»                                       
ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ  Τ.Κ. 60100

12/08/2019

Δελτίο Τύπου
 

Επίσκεψη Δημοσιογράφου Alberto Garcia Palomo
Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια"  σας γνωστοποιεί ότι την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 επισκέφθηκε τον χώρο του Εκθετηρίου ο Ισπανός Δημοσιογράφος Alberto Garcia Palomo για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (ταξιδιωτική περιήγηση, ιστορία, διαδρομές, κ.τ.λ.) που έχει αναλάβει σχετικά με την Ελλάδα. Εργάζεται ως Freelance   για τις εφημερίδες El Pais , eldiario.es, TintaLibre, επίσης για ταξιδιωτικές Δημοσιεύσεις και  Περιοδικά της Λατινικής Αμερικής όπως το “La Tercerade Chile.
Ο Κος Palomo αφού επισκέφθηκε τους χώρους της ανασκαφικής θέσης, των ευρημάτων, αλλά και   του Εκθετηρίου,  φωτογράφησε τους χώρους και τα ευρήματα και κατέγραψε για τις ανάγκες της δημοσίευσης που θα επιμεληθεί και το ιστορικό της ανεύρεσης του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας .
Τo Δ.Σ. του Ομίλου όσο και τα μέλη του, ευχαριστούν θερμά τον κο Alberto Garcia Palomo καθώς και τον κο Ευάγγελο Καραβαγγέλη που τον συνόδευε για το ενδιαφέρον τους. Αλλά  και για την συμβολή τους στην δυνατότητα προβολής της χώρας μας,  μέσα από τα πλέον δημοφιλή Μ.Μ.Ε της Ισπανίας και όχι μόνον.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας